Implementováno

Úplné smazání produktu, kompletní reset aplikace před započetím OSTRÉHO PROVOZU?

Dobrý den,
proč nejde zcela smazat Produkt?
Po smazání se produkt přesune do Smazaných.
To je dobře, pokud bych chtěl produkt obnovit.
Ale pokud jsem zadal zkušební produkt, pak bych ho chtěl vymazat úplně.
Lze to? V jakém nastavení?

Nebo lze udělat kromě jednotlivých totálních výmazů Produktů také kompletní výmaz databáze všech produktů a jejich prodejů?
Protože zatím se se systémem seznamuji a zkouším a tyto zkušební zápisy bych chěl smazat a teprve poté spustit OSTRÝ PROVOZ.
Děkuji.

Dobrý den,

pokud standardně smažete produkt, přesune se do archivu smazaných a zůstává dál v databázi. Toto je standardní chování, které minimalizuje fragmentaci databáze. Pokud by docházelo k častému plnému mazání, zůstávaly by v databázi prázdná místa a bylo by nutné ji častěji optimalizovat. Ideálním řešením je tedy nepoužívaný produkt třeba později přejmenovat a použít znovu, jako jiný produkt.


Kompletní obnovení aplikace se smazáním dat je možné podle tohoto postupu. Pokud po smazání dat použijete výchozí nový sklad (viz krok 4 v postupu), dojde také k úplnému smazání produktů a kategorií. Původní sklad zůstává nadále přístupný jen ve Vzdálené správě a není spárován s pokladnou. Můžete si tedy nový sklad naplnit podle informací z původního skladu a pak požádat o jeho smazání ve Vzdálené správě.


Martin Jonáš

Tým zákaznické podpory Dotykačka


Přihlášení nebo Registracepro odeslání komentáře