Pokud dojde k poruše pokladny, máte během záruční doby nárok na bezplatnou výměnu nebo opravu. Každá oprávněná reklamace je tedy řešena bezplatnou výměnou vadného zařízení nebo opravou. Pro zařízení mimo záruku je pak možnost zakoupení nové či repasované pokladny za snížené ceny. Reklamované zařízení je ve většině případů opraveno do několika pracovních dnů.


Tip

Tip

Pokud vlastníte 14" zákaznický displej nebo 8" zákaznický displej, je možné ho jednoduše použít jako náhradu nefunkční pokladny a zajistit tak takřka kontinuální fungování pokladního systému. Více informací najdete v uživatelské příručce.


Doporučené kroky:

  1. Nejprve prosím kontaktujte technickou podporu. Je možné, že problém se podaří po kontaktu s technikem vyřešit. V případě neoprávněné reklamace může být účtován poplatek za diagnostiku 250 Kč.

  2. Jestliže potíže stále přetrvávají, pomocí tohoto formuláře vytvořte požadavek na reklamaci vadného zařízení a konkrétně specifikujte závadu, nezapomeňte uvést také veškeré kontaktní informace.

  3. Po dobu reklamace Vám může být zdarma zapůjčena náhradní pokladna. 


Reklamace je standardně vyřešena do několika dnů. Pokud chcete na dobu opravy zapůjčit náhradní zařízení, uveďte to prosím do reklamačního formuláře. Náhradní zařízení si můžete osobně vyzvednou na naší adrese (viz níže) nebo Vám ho za poplatek 190 Kč zašleme kurýrem. 


Jestliže chcete minimalizovat dobu bez pokladního zařízení, můžete si za poplatek 500 Kč objednat službu výměny kus za kus. V tomto případě Vám bude kurýrem okamžitě posláno náhradní zařízení, přičemž, to původní reklamované, kurýrovi předáte k opravě.


Reklamované zařízení je nutné pečlivě zabalit, proto doporučujeme si, minimálně po dobu záruky, ponechat původní obal.


Rychlost reklamace ovlivňuje především přesnost informací, které uvedete do reklamačního formuláře. Proto vždy pečlivě uveďte veškeré vyžadované údaje.


Na dobu, kdy bude pokladní zařízení mimo provoz, obdržíte potvrzení, kterým se můžete vykázat Finanční správě


Adresa pro příjem reklamací (servis):

Dotykačka s.r.o.

Plzeňská 3217/16, 150 00 Praha 5

Mapa




Upozornení

Upozornění

Dodavatel pokladního systému nemá ze zákona povinnost poskytnout náhradní zařízení. Náhradní zařízení však všem našim zákazníkům zapůjčujeme zdarma, platí se pouze případná doprava k zákazníkovi kurýrem. Osobní vyzvednutí na naší adrese je samozřejmě také zdarma. V případě vyřešené oprávněné reklamace pak zapůjčené zařízení zákazníkovi již zůstává, pokud nebude chtít jinak.