Jste čerstvým majitelem Dotykačky a zajímá Vás, od kdy začnete platit pravidelný licenční poplatek za používání pokladny?


Součástí pořízení dotykové pokladny je vždy pravidelný licenční poplatek, který lze platit buď standardně měsíčně nebo po 1 roce. V případě předplacení na rok však získáte slevu 10 %.


Pokud jsou součástí vaší licence také platební služby, výše dalšího licenčního poplatku u měsíční platby se vypočítává dle průměrného obratu za předcházející 3 měsíce a to po 4 měsících od aktivace licence. V případě roční platby je to posledních 6 měsíců. Výše licenčního poplatku se tedy může měnit. Za splněný obrat v online platbách totiž dostáváte také slevu. 


V rámci licenčního poplatku získáte pravidelné aktualizace všech aplikací Dotykačka, Vzdálenou správu jednotlivých pokladen, nárok na bezplatné zapůjčení náhradního zařízení v případě opravy a technickou podporu.


  • Licenční poplatek je nutné uhradit vždy během následujícího měsíce po vypršení předplaceného období, které bylo součástí objednávky. Pokud si tedy Dotykačku zakoupíte v únoru 2022 s předplatným na 1 rok, bude nutné licenční poplatek na další období uhradit během března 2023.

  • Konec předplaceného období sledujeme a vždy začátkem měsíce následujícího po předplaceném období z objednávky zasíláme na e-mailovou adresu zákazníka fakturu s veškerými potřebnými informacemi. Přehled všech faktur najdete dále na zákaznickém portálu Moje Dotykačka.

  • U pravidelných plateb za licenci je variabilní symbol vždy IČO zákazníka. Díky tomu si můžete jednoduše vytvořit trvalý příkaz k úhradě, pokud tedy máte pokladnu bez platebních služeb. S platebními službami je licenční poplatek vázán na dosažený obrat a může se tedy měnit. Proto v tomto případě doporučujeme platbu provést prostřednictvím zákaznického portálu Moje Dotykačka a při platbě kartu uložit – zapamatovat. Nebudete tak muset na platby myslet.



poznamka

Poznámka
Pro správu licencí a přehled faktur slouží zákaznický portál Moje Dotykačka (https://moje.dotykacka.cz). Mrkněte se do naší online příručky, abyste věděli, jaké možnosti nabízí.