Abyste byli stále v obraze a věděli o důležitých informacích z technické podpory, můžete odebírat následujcí RSS kanály:



RSS kanály lze odebírat prostřednictvím běžného internetového prohlížeče nebo poštovního klienta. Pokud chcete tyto informace dostávat přímo do pokladny či svého chytrého telefonu, nainstalujte si jednoduchou čtečku RSS kanálů:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gecrepo.news&hl=cs


  1. Po spuštění aplikace NewsCracker tlačítkem + v horním panelu přidejte postupně oba, nebo jen vybraný kanál vložením jeho celé adresy. Možnost Retrieve full articles ponechte vypnutou. Nový kanál vždy uložte ťuknutím na tlačítko DONE.

    VRt_UGymF-gVpjSuYUExeoh_IxyP-1ag8w.png

  2. Po vložení kanálů dojde k jejich načtení a uvidíte je na hlavní obrazovce aplikace. Načtení můžete provést také ručně pomocí gesta, kdy prstem přejedete po této obrazovce od shora dolů.

    Bmc9DjmmXlgHlh7sBt5LDbzvWoO5smnAwA.png

  3. Jakmile bude v některém z kanálů uveřejněn nový příspěvek, bude zobrazeno systémové oznámení.

    hLEsPQ10_ocLw-MmrNW7nBH4B2_xXt4q1w.png

  4. Pro zobrazení příspěvku na něj v přehledu ťukněte a poté zvolte tlačítko Show in browser. Bude otevřen internetový prohlížeč a článek zobrazen. Případně můžete také ťuknout na tlačítko Show full article, v takovém případě však bude příspěvek nejprve stažen přímo do pokladny a poté zobrazen. Stahovat články do pokladny však není nutné.

    DExO3oxIBbF-GX7o0bqEEKxFkoW6bR81NA.png



poznamka

Poznámka
RSS kanály automaticky čerpají z následujících stránek technické podpory:
Databáze znalostí - Dokumentace - Seznamy změn
Fórum - Novinky a důležitá oznámení - Oznámení