Dobrý den,
problematika se zpomalením generování reportů je již vyřešena. Pokud si nyní vyzkoušíte vygenerovat PDF export tržeb na vašem účtu, mělo by již být vše v pořádku.
S pozdravem
Radim Sedlák
Zákaznická podpora Dotykačka
Dobrý den,
problému s generováním reportů u některých zákazníků jsme si vědomi. Bohužel vlivem složitosti některých reportů k současné databázové struktuře dochází k delším prodlevám při získávání a strukturování většího objemu dat. V současné době již probíhají kroky za účelem úpravy databázové struktury, jakmile bude vše dokončeno, mělo by dojít k výraznému zrychlení napříč celou Vzdálenou správou.
Prosím tedy ještě o strpení, na nápravě se již opravdu pracuje, nejedná se však o jednoduchý proces, který můžeme během několika dnů nasadit. Přesný termín vám nejsem schopen říct, nicméně během dubna by zřejmě již k částečné úpravě mohlo dojít.
Pro vaši informaci, ať zbytečně neztrácíte čas. Pokud se vám v současné době PDF report nevygeneruje do 60 sekund, dojde k přerušení na straně serveru. Déle tak již není nutné čekat, data se již dodatečně nenačtou a to přesto, že stránka na data stále čeká.
S pozdravem
Radim Sedlák
Zákaznická podpora Dotykačka
Jaroslav Gűnter
Dobrý den, neustále mám problém s výstupem - tisku sestav (tržby) ve formátu PDF. Nový rok 2020 je v pořádku, sestava se načte, ale loňský rok vůbec...čekám déle než 30min. poté to vzdám. Bylo by dobré na tom zapracovat. Výstupy ve formátu xls jsou pro moji účetní nepřehledné a nesrozumitelné. Již jsem několikrát volal na technickou podporu a byla mi přislíbena náprava, bohužel se doposud nic neudálo. Děkuji předem za odpověď. Jaroslav
Počet hlasů: 0 Přidat / odebrat hlas.