Dobrý den, bohužel toto problém neřeší. Těch výjimek není za den tolik a nevím jak jinde, ale u nás jde opravdu o rychlost práce za barem...tudíž fajn, můžeme si ke všem 30 pizzám dát rychle poznámky, ale je to práce navíc a hlavně otravné ťukat na další nepotřebná tlačítka, pokud se nebude jednat o změnu...zkuste o tom do budoucna popřemýšlet. Chápu je to třeba super u steaku, kde si přímo ten produkt vyžaduje zadat poznámku, ale u jiných jídel to není vždy potřeba, nevím jestli mi rozumíte...nevadí zkusil jsem to, třeba to někdy klapne. hezký den
Dobrý den,
zkoušel jste využít funkci variant? Ty právě slouží jako přednastavené rychlé poznámky na konkrétních položkách, které následně vybíráte při namarkování nového zboží na účet.
Informace k funkci naleznete v manuálu zde: http://manual.dotykacka.cz/index.html?rychleakratkepoznamky.html
S pozdravem
Radim Sedlák
Zákaznická podpora Dotykačka
Luboš Blanár
Zdravím, provozuji pizzerii a hrozně by mě potěšilo, kdyby u objednávek bylo možné vložit přednastavenou poznámku. Dám příklad pro představu. Objednávám pizzu "NAPOLETANU" a zákazník jí chce na dva talíře, takže klikám na vložit poznámku a ručně píši "na dva talíře" což kolikrát opravdu zdržuje, přitom v dialogovém okně je dost místa, kde mohou být vypsány přednastavené formy poznámek typu "na dva talíře", "bez tabasca" atd. Samozřejmě s tím, že bych si to mohl někde v nastavení sám nastavit resp. vypsat....Díky hezký den :-)
Počet hlasů: 0 Přidat / odebrat hlas.