1. Jestliže se nemůžete přihlásit do Vzdálené správy a váš přihlašovací e-mail je správný, lze požádat o zadání nového hesla kliknutím na tlačítko Zapomněli jste heslo? (4).


  2. Pokračujte zadáním své přihlašovací e-mailové adresy a poté klikněte na tlačítko HLEDEJ.


  3. Pokud je zadaná e-mailové adresa evidovaná v systému, můžete dále pokračovat. Na zadanou adresu obdržíte zprávu s odkazem na změnu hesla.


  4. Pokud bude zobrazeno Chyba! Zadaný email neexistuje, zkontrolujte, zda jste jej zadali správně. Pokud ano, obraťte se prosím na technickou podporu Dotykačky. Pravděpodobně jste při aktivaci uvedli chybný e-mail.

  5. Pokud zprávu s odkazem na změnu hesla neobdržíte, zkontrolujte prosím složku Nevyžádaná pošta (Spam). Případně kliknutím na text Žádný e-mail mi nepřišel provedete opakované odeslání zprávy.

  6. Kliknutím na odkaz v přijaté zprávě budete přesměrováni na stránku pro změnu hesla. Do pole New password zadejte nové heslo a v poli Confirm new password jej zopakujte. Změnu hesla dokončíte kliknutím na tlačítko Change.

  7. Úspěšné změna hesla bude potvrzena. Kliknutím na tlačítko Login se dostanete zpět na přihlašovací obrazovku, kde se již přihlásíte s novým heslem.



poznamka
Poznámka

V případě, že nebude po kliknutí na odkaz zobrazena stránka pro změnu hesla, označte odkaz myší a zkopírujte ho pomocí klávesové zkratky CTRL+C do schránky Windows, poté ho pomocí CTRL+V vložte do adresního řádku prohlížeče: